AK PARTİ TRABZON İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Trabzon’da Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte dün açıklanan 15 ilçe belediye başkan adayları bugün huzura çıktı.

Cumhur İttifakının 3 ilçe belediye başkan adayının ta katılacağı aday tanıtım töreni bugün saat 11.00’da Beşirli çok amaçlı spor salonunda gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uzaktan bağlanacağı programa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’da katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, aday tanıtım toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu Trabzonlu kendisine hizmet edeni çok iyi bilir vefasıyla unutmaz diyerek sözlerine şu şekilde sürdürdü.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise Bu Kadar görevlerden sonra yeniden aday gösterilmedim diye benim bir tepki göstermeye en ufak bir serzenişe dahi hakkım olmadığına inanıyorum dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “Bu dönem Murat Zorluoğlu başkanımızla güzel işleri imza attık. Aynı anlayışla devam edeceğiz. Zorluoğlu başkanımdan aldığım bu bayrağı onla beraber istişare ile aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu AK Parti belediyeciliği ile Trabzon’a hizmet ettik diyerek Trabzon’a yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak “Durmamız gererken bir nokta arıyorsanız, Murat Zorluoğlu’nun durduğu yerde duracağız. Bu duruşu sergilediği için Allah razı olsun. İlimize ve ülkemize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Belediyeciliği ile ne kadar övünsek azdır diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü.

Trabzon’da gerçekleşen Cumhur İttifakı aday tanıtım toplantısına telekonferans aracılığı ile bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bugün ki Trabzon aday tanıtım toplantısının çok çok güçlü geçtiğinin haberlerini aldım diyerek şunları söyledi.

Konuşmaların ardından aday tanıtım programına geçildi. Tanıtımı gerçekleştirilen isimler şu şekilde:

Ortahisar: Ergin Aydın Akçaabat: Osman Nuri Ekim Araklı: Hüseyin Avni Çebi Arsin: İbrahim Küçük Çaykara: Hanefi Tok Dernekpazarı: Mehmet Aşık Düzköy: Selim Çelenk Hayrat: Mehmet Nuhoğlu Köprübaşı: Ali Aydın Maçka: Koray Koçhan Of: Salim Salih Sarıalioğlu Sürmene: Hüseyin Azizoğlu Tonya: Osman Beşel Vakfıkebir: Muhammet Balta Yomra: Abdulkadir Özdemir MHP Trabzon Belediye Başkan Adayları ise Çarşıbaşı: Ahmet Keleş, Şalpazarı: Refik Kurukız, Beşikdüzü: Barış Öztürk oldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 16:07
YORUM EKLE