“BİZİM VEYSEL” TONYA’DAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

“BİZİM VEYSEL” TONYA’DAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anestezi uzmanı olarak görev yapan Veysel Kurt Trabzon’un önemli ilçelerinden Tonya’dan belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

Tonya sevdalısı olan ve görevi boyunca Tonya’dan gelen tüm taleplere karşılık vermeye çalışan ‘Bizim Veysel’ lakaplı Veysel Kurt Tonya’ya hizmet için varım dedi.

Hastanede çalıştığı süre içinde sıkıntısı olan herkesin yardımına koşan herkesle diyalog kuran Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesine yolu düşen Tonyalıların ilk adresi olan Veysel Kurt Tonya ile ilgili hayalleri olduğunu ifade etti.

Veysel Kurt adaylık süreci içinde Ak Parti’den adaylığı düşünürken, Ak Parti genel merkezi tarafından olası başka bir adayın açıklanması durumunda ise siyasi olarak kendine yeni bir yol çizmeyi düşünüyor.

Veysel Kurt bu seçimde Tonya’dan belediye başkanlığı için aday adayı değilim Tonya’dan belediye başkanlığına adayım diyor.

Tonyalılar ise Veysel Kurt’un belediye başkanlığının Tonya için büyük bir şans olacağı görüşünde birleşiyor. Güler yüzlü, sosyal ilişkileri sağlam ve çalışkan bir isimin Tonya’yı daha ilerilere taşıyacağı düşünüyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2023, 13:40
YORUM EKLE