ÇELEBİ “TRABZON EMNİYET MÜDÜRÜ TRAFİK BENİM SORUNUM DEĞİL" DEDİ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen Trabzon’un geleceği için önemli bir proje olan Yatırım Adası Endüstri Bölgesi projesinin son durumu hakkında gazetecilere bilgi vermek amaçlı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Erkut Çelebi Turizm sezonu oluşundan dolayı Trabzon’da oluşan yoğun trafikten dolayı sitemlerde bulundu. Başkan Çelebi Trabzon’un en önemli projelerinden biri olan güney çevre yoluna dikkat çekerek bu projenin biran önce tamamlanması halinde Trabzon trafiğinin rahatlayacağını ifade etti. Çelebi Trabzon Emniyet Müdürünü ziyaret ettiklerini ve şehirde oluşan trafik hakkında Emniyet Müdürüne sorular soruduğunu fakat Emniyet Müdürünün ise kendisine ‘trafik benim sorunum değil’ dediğini belirtti.

Çelebi konuşmasında “Güney çevre yolu ihtiyaç, sahil yolu tıkanıyor.  Emniyet Müdürüne gittik maalesef Emniyet Müdürü’de trafik benim sorunum değil diyor ve atıyor topu ona, ona gidiyorsun topu atıyor başkasına.  Yok, yani Emniyet Müdürüne gidince trafik benim sorunum değil diyor o zaman kimin sorunu bu Ticaret Sanayi Odasının mı burada ki trafiğin oluşması! Demek ki bizde öneri getireceğiz güney çevre yolu olacak burada ki trafik sorunu azalacak en güzel yolu bu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 13:41
YORUM EKLE