İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAKAN USTA ŞEHİR HASTANESİNİN BİTME TARİHİ OLARAK 25 ŞUBAT 2025’İ GÖSTERDİ

235'i yoğun bakıma ait olmak üzere 900 yataklı olarak, 43 ameliyathane ve 300 poliklinik içerecek Türkiye'nin ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olarak tasarlanan Trabzon Şehir Hastanesinin inşaatı hız kesmeden ilerliyor.

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Akyazı Mahallesi'nde, 275 bin metrekarelik alanda inşa edilen Trabzon Şehir Hastanesi, temelindeki 762 sismik izolatörle, sismik izolatörlü olarak da tasarlanan hastanenin, inşaatında yüzde 26 fiziki gerçekleşme sağlandı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAKAN USTA ŞEHİR HASTANESİNİN BİTME TARİHİ OLARAK 25 ŞUBAT 2025’İ GÖSTERDİ

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Şehir Hastanesinin, sağlık anlamında Trabzon'un en önemli dinamosu olacağını söyledi. İl Sağlık müdürü Usta şehir hastanesinin bitme tarihi olarak 25 Şubat 2025’i gösterdi. Usta şunları söyledi;"Yüzde 26 bitme aşamasına gelmiş bir tesisten bahsediyoruz. İnşallah gün geçtik üzerine ekleyerek devam ediyor. Biz bu Ocak - Şubat aylarında karkasın biteceğini umut ediyoruz. Firmada o taahhütte bulunuyor yine. Karkası bittikten sonra da inşallah bir sene içerisinde diğer iç tefrişlerin ve donanımların bitmesi gündemde bitme tarihi olarak 25 Şubat 2025 olarak görünüyor. İnşallah belki birkaç ay oynar mı bilmiyoruz. Oynamadan inşallah bitecek günleri de görüp ona göre de şehrin planlamasına geçmiş olacağız”

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 15:28
YORUM EKLE