TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GENÇ'E DEV DESTEK

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç basın toplantısı düzenledi.

AK Parti’nin Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Genç, ilk toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.
‘Trabzon için Gerçek Belediyecilik’ başlığı ile İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya, partililerin yanı sıra gazeteciler de yoğun ilgi gösterdi.

Basın Toplantısına, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, İlçe Belediye Başkanları, adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda ilk olarak konuşan İl Başkanı Mumcu, 5 yıl boyunca Trabzon’a hizmet eden Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederek “Hizmetleri ile Trabzon’umuza damga vurmuş birçok eser kazandırmış başkanımıza, yaptığı hizmetlerden dolayı Allah Razı Olsun diyorum” dedi.

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ise “Genel Merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve temsilleri ile dün itibariyle resmen ilan edilmiş olarak yeni bir hizmet yolculuğunda, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak karşınızda bulunuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç tebliğ edildikten sonra Murat Zorluoğlunu aradığını ifade etti.

Genç Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’yla birlikte başlatılan projeleri süratle aynı anlayış ve el birliği ile tamamlayacağız diyerek sözlerini şu sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 16:23
YORUM EKLE