TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISINDA SİNİRLER GERİLDİ

Trabzon Ticaret Sanayi Odası’nın 2023 Yılı son meclis toplantısı bugün yapıldı. TTSO’nun son meclis toplatışına ise TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile Meclis Üyesi Temel Kofoğlu arasında yaşanan tartışma damga vurdu.

TTSO’nun bütçesi ile ilgili sorulara yanıt vermek için kürsüye çıkan Çelebi ile Kofoğlu arasında tartışma özellikle TTSO’nun yan tarafında bulunan bina ile ilgili başladı. TTSO’nun yan tarafında bulunan ve TOKİ’ye ait olan binayı, belediyeler aracılığı ile almak istediğini ve müzeyi buraya taşımak istediklerini söyleyen Çelebi’ye, Kofoğlu yanıt verdi.

Çelebi, Kofoğlu’na “Ticaret Sanayi Odasını sen yönetmiyorsun. Konuşturma beni, seni muhatap almak istemiyorum” derken ardından şu şekilde devam etti “Teşekkür ediyoruz, bütçemiz hayırlı olsun. Biz Trabzon için çalışıyoruz. Bu hedefte gidenlerin Allah’a hamdolsun ki her zaman yanındayız. Gelip de çelme takacak insanlarla işimiz yok. Buradaki insanlar emek ve zaman harcıyorlar” dedi.

Kofoğlu ise Çelebi kürsüden indikten sonra ayağa kalkarak, “Benim burada yaptığım bütün konuşmalar şahsi, Temel Kofoğlu adına hiçbir şey yok. Benim bu odada olan insanlardan hiçbir beklentim yok. Ekonomik olarak. Manevi olarak belki birkaç kişiden o da iletişim halindeysem. Benim şahsıma “buda buda” demeyeceksin. Bu konuşma türü aşağılaşma konuşma türü” dedi.

YORUM EKLE