TÜLAY ADANUR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TÜLAY ADANUR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Yomra Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Tülay Adanur, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için AK Parti’den Yomra Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvurusuyla alakalı açıklamalarda bulunan Adanur, “Türkiye ve Trabzon siyasetinde, kadının gücüne inanan ve kadına dair atılımlarıyla tarih yazan AK Partimizden Belediye Meclis Üyeliğinin ardından Yomra Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Partimizde siyasete atıldığım ilk günden itibaren aynı heyecan ve tutkuyla milletimiz için teşkilatımızın her bir kademesiyle organize bir şekilde hizmete devam ediyoruz. Hem partimizin teşkilatı içinde verilen görevlerde hem de yerel yönetimlerde şahsıma layık görülen meclis üyeliğinde milletimizin gönlüne dokunmak ve yer edinmek için mücadele ettik.

Bugün gelinen noktada hem Trabzon hem de Yomra’mız için önemli bir adım atarak Yeni Türkiye Yüzyılında ilçemize ‘Kadın elinin’ AK Parti Belediyeciliğiyle değmesi için yola çıktık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’de kadınların siyaset arenasında daha aktif ve sayısal olarak daha fazla olması için ne denli önemli adımlar attığına şahidiz. Partimizin itici gücü ve emekçisi olan kadınların daha da iyi noktalarda milletimize hizmet ettiğini görüyor ve daha da fazlasının olacağını ümit ediyoruz.

AK Parti çatısı altında Yomra ilçemize hizmet etmek için çıktığım bu yolda desteklerini esirgemeyen ve bize güç olan her bir hemşerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerin ülkemize, şehrimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE