VOLKAN CANALİOĞLU’DAN AHMET METİN GENÇ’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

VOLKAN CANALİOĞLU’DAN AHMET METİN GENÇ’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Trabzon'un Eski Belediye Başkanlarıından Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e övgü dolu sözler söyledi. Yerel seçimler yaklaşırken Eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nun ismi de Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan adayı olarak geçiyordu.

Ancak sosyal medyada dün yaptığı paylaşım aday olmasından ziyade mevcut başkan Ahmet Metin Genç’e destek mesajı niteliğindeydi. Yerel seçimler yaklaşırken Volkan Canalioğlu’nun bu paylaşım sonrası Ortahisar Belediye Başkanlığına aday olmayacağı kesinleşirken CHP'nin Ahmet Metin Genç’in karşısına kimi çıkartacağı merak ediliyor.

Volkan Canalioğlu’nun paylaşımı:

“Siyaset hizmet etmek ve toplumun ihtiyaçlarını, kentin sorunlarını çözmek sanatı. Bu manada Ortahisar Belediyemiz sahipsiz sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve kayıt altına alınması amacı ile "Küçük Dostlar Kliniği" adı altında "kedi bakım ve tedavi merkezi" oluşturarak çok güzel bir hizmeti yerine getirmekte. Bu güzel hizmeti hayata geçiren Ortahisar Belediye başkanı Sn. Ahmet Metin Genç'i tebrik ediyorum. Bu merkezde sevgi ile görev yapan Müdürümüz Veteriner Hekim Lütfü Aydın ile ekibi veteriner hekim Sn. Ahmet Köz, veteriner hekim Sn. Engin Yetimoğlu, teknisyenler, Esra ve Zeynep hanımlar ile tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Ne demişti Yunus Emre :"Yaratılanı severim Yaratan'dan ötürü. "

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2023, 18:01
YORUM EKLE