BAŞKAN GENÇ "SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ ADIM ADIM YERİNE GETİRECEĞİZ"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde açıklamalarda bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Bakanı Ersen Küçük ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Genç, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Seçimlerle ilgili de konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “Şehrimizde demokratik iradenin, en geniş katılım Platformu olan seçimler huzur ve sükunet içinde tamamlandı. Bu şehrin bir evladı olarak demokrasinin, halkımızın, gerçek iradenin sandığa güzel şekilde yansımasından dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Genç Bu şehre çivi çakan kimse Allah ondan razı olsun. Bizde üstüne bir şey katmanın sorumluluğu ile daha çok çalışacağız diyerek sözlerini sürdürdü.

Genç Söz verdiğimiz projeleri adım adım yerine getiririz diyerek “Şehrimiz daha yanaşabilecek, evvel emirde hemşerilerimiz açısından daha geniş kapsamıyla şehrimize gelen herkes açısından tercihe şayan bir şehir hale gelir” dedi.

YORUM EKLE