TDF 22-25 ŞUBAT’TA İSTANBUL’DA TRABZON ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYOR

Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun her yıl geleneksel düzenlediği Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği, 22-25 Şubat tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşecek. Federasyon Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, Trabzon basını ile bir araya gelerek, Trabzon Tanıtım Günleri ile alakalı bilgi verdi.

İsmail Şatıroğlu yaptığı açıklamada İstanbul’da Trabzon evi açtıklarını ifade ederek “Trabzon’da doğmadım, büyümedim, yetişmedim. Biz bir tavanın balığıyız. O evi Trabzonlulara yaptım. Burada geçici süre görevimi tamamlayıp gideceğim” ifadelerine yer verdi.

Tek hedefim var. Ondan sonra görevi bırakacağım diyen Şatıroğlu, İstanbul’a bir Trabzon kız öğrenci yurdu yapma hedefim var. İstanbul’a okumaya gelen Trabzonlu kız öğrencilerimiz bu yurdumuzdan faydalanacak. Bu hedefimi gerçekleştirdikten sonra, hepinizle helalleşip, görevi daha iyi yapacak arkadaşlara devredeceğim” dedi.

Şatıroğlu son olarak Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği, 22-25 Şubat tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşeceğini ifade etti.

YORUM EKLE