AKÇAABAT BELEDİYESİ CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN GRUP ODASI TALEBİ

AKÇAABAT BELEDİYESİ CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN GRUP ODASI TALEBİ

Akçaabat Belediye Meclisi'nin yeni döneminin ilk oturumu, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çankaya, partisinin grup sözcüsü olarak söz alarak bir talepte bulundu.

CHP grubunun sözcüsü Dr. Dt. Mustafa Çankaya, sözlerine seçim sonuçlarının halka ve Akçaabat'a hayırlı olmasını dilemekle başladı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında, devletin kanunları ve ilkeleri doğrultusunda görevlerini ifa edeceklerini vurguladı. Çankaya, halkın iradesinin mecliste temsil edildiğini belirterek, CHP'nin grup temsiliyetinin de sağlandığını ifade etti.

Muhalefet görevlerini yapıcı, yönlendirici ve çözüm odaklı bir anlayışla yerine getireceklerini söyleyen Çankaya, Akçaabat Belediyesi'nden grup toplantı odası tahsisi talebinde bulundu. Çankaya, “Halkımızın verdiği görevi layıkıyla ortaya koyabilmek ve iyi hizmet sunmak için Akçaabat Belediyesi'nden grup toplantı odası düzenlemesi yaparak tarafımıza tahsisi hususunda gereğini talep etmekteyim” dedi.

Çankaya,’nın talebine Başkan Ekim, “Grup neticesinde oluşan fiziki ortamla ilgili meclisin iç yönetmeliği var. O yönetmelik kapsamında gereklilikleri yerine getirme hususunda biz çalışmalarımızı yapacağız.” şeklinde cevap verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 16:23
YORUM EKLE