GAMZE KOFOĞLU OTOMOTİV, NEREX AKILLI OTO SERVİS İLE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

Trabzon'un önde gelen otomotiv bakım servislerinden Gamze Kofoğlu Otomotiv, Nerex Akıllı Oto Servisleri ile güçlerini birleştirdi. Bu kapsamda Gamze Kofoğlu Otomotiv, müşterilerine daha da gelişmiş ve kapsamlı oto servis hizmeti sunmayı hedefliyor.

İşletme sahibi Gamze Kofoğlu bu iş birliği ile ilgili şunları söyledi: “Fatih sanayi sitesinde böyle bir işletme açmak böyle komşularla işlemler yapmak benim için çok gurur verici bir olay. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Nerex Ticari Direktörü Serdar Torman ise “ Nerex Akıllı Oto Servis zincirlerini tüm Türkiye satında yepyeni bir servis anlayışıyla açmak için gayret ediyoruz. Bunun bir başka ayağı da Trabzon’da buraya nasip oldu. Gamze hanım ve Temel Beye çok teşekkür ediyorum bu iş ortaklığı içinde inşallah gelişerek büyüyeceğiz ve vatandaşlarımıza araçları için çok güzel servis hizmetleri sunacağız” dedi.

Şirket Ortağı Temel Kofoğlu ise “böylesi güzel bir günde bizi şereflendiren dostlarımıza misafirlerimize teşekkür ederim. Burada Nerex Akıllı Oto Servisi ile bir iş ortaklığı anlaşması yaptık. Bugün burada belli bir süreden sonra işleri büyütüp daha farklı yerlerde bu hizmeti sunmak istiyoruz Trabzon’daki müşterilerimize” dedi.

Bu iş birliği ile Gamze Kofoğlu Otomotiv, müşterilerine daha da gelişmiş ve yenilikçi oto servis hizmetleri sunmayı hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 17:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan KOLOĞLU
Hasan KOLOĞLU - 4 ay Önce

Hayırlı olsun Allah utandırmasın bol bereketli kazançlar dilerim

Temel yanılmaz
Temel yanılmaz - 4 ay Önce

Allah hayırlı eylesin Allah helalinden bereketli bol bol kazançlar nasip etsin inşAllah kazasız belasız inşAllah

MESUT CEMİL BOYNER
MESUT CEMİL BOYNER - 4 ay Önce

SİGORTA EKSPERLERİ İŞVEREN SENDİKASI GENEL BAŞKANI ve BAŞKANLIĞI OLARAK SİZLERİ KUTLUYORUZ. .BÖLGENİZDE ARAÇ SAHİPLERİNE KALİTELİ HİZMET VERECEĞİNİZE İNANCIMIZ SONSUZDUR. İŞİNİZ DE BAŞARI VE BEREKET TEMENNİ EDİYORUZ.