ORTAHİSAR BELEDİYESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi. Eski Ortahisar Belediye Başkanı yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni CHP Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'ya koltuğunu törenle teslim etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Trabzon’un Ortahisar Belediyesi’nde oyların çoğunluğunu alan CHP’li Ahmet Kaya, mazbatasını aldıktan sonra düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı.

Başkanlık makamında düzenlenen törende görevi Kaya’ya teslim eden Ahmet Metin Genç, “Halkımızın iradesi sandığa yansımış ve Ortahisar Belediyemizde yeni başkanımız halkımızın iradesiyle birlikte Ahmet Kaya başkanımız olmuştur. Kendisini kutluyorum. Trabzon bizim. Bu şehre her kim çivi çakmışsa Allah ondan razı olsun. Bütün ilçe belediye başkanlarımızla el ele vereceğiz, bu güzel şehrimize bir şey daha katmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 Ahmet Kaya ise yaptığı konuşmada, Trabzon’un daha güzel bir kent olması adına mücadele edeceklerini belirterek, “Gecemizi gündüzümüze katarak Trabzon’umuza hizmet edeceğiz. Bizlerden kimse huzursuzluk, kavga beklemesin. Biz el birliğiyle parti ayrımı gözetmeksizin Trabzon’un evlatları olarak bu şehrin daha yaşanabilir, daha güzel bir kent olması adına mücadele edeceğiz. Parti rozetlerimiz bir kenara çıkartarak Trabzonlu hemşehrilerimizin emrinde olacağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE