ÜMİT ÖZDAĞ TRABZON'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Genel Merkez ve Trabzon İl Yöneticileri ile birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi. Kalabalık bir partili grubu ile Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde gelen Özdağ, burada gündeme dair konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ açıklamasında Diyarbakır’da 12 km’lik bulvara Kayyum Vali tarafından terörist vatan haini, Şeyh Said’in ismini verileceği duyuruldu. Bu konuda yürütmenin durdurulması kararının alınmasını isteyeceğim. Bu konu Türkiye’nin gündeminden çıkana kadar konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Özdağ, yerel seçimler noktasında ittifak sorusuna, Biz 81 ilin bütün ilçelerinde ama 79 ilde, kendi adaylarımızı çıkartarak bu seçimlere girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kars ve Iğdır’da ilçelerde aday çıkaracağız. İlde çıkarmayacağız. HDP Karşısında güçlü olan vatansever adayı destekleyeceğiz” dedi.

Ülkemizin sığınmacı ve kaçak cenneti olmasına karşıyız diyen Özdağ “2015’de Gaziantep’te MHP adayı olarak girdiğim seçimde kullandığım slogan şuydu: 500 bin sığınmacı gitsin, 500 bin turist gelsin.
Biz hepsini turist olarak görmek isteriz.”

Yabancı Ülke vatandaşlarına arazi satışlarını yasaklayacaklarını ifade eden Özdağ Gayri Menkul Satın alınması karşılığında vatandaşlık verilmesi, bunları da iptal edeceğiz. Ve Trabzon’dan alanları iptal edeceğiz. Arazi satışını tamamen yasaklayacağız” dedi.

YORUM EKLE